IDE3 IT
Phone icon 01 7787 333

IT USLUGE

ERP poslovni sustavi

Enterprise resource planning (ERP) je softver za poslovno upravljanje koji organizacijama dozvoljava korištenje integriranih aplikacijskih modula kako bi lakše vodile posao. ERP sustav integrira sve odjele organizacije kao što su prodaja, marketing, razvoj, proizvodnja i transport.

Osnovni cilj je pružiti centralizirano mjesto za smještaj informacija koje je lako dostupno svim potrebnim osobama i odjelima iz organizacije da bi se olakšao protok informacija. ERP sustav integrira sve Vaše odjele i djelatnosti unutar tvrtke u jedinstveni informacijski sustav koji može zadovoljiti potrebe različitih odjela.

Tradicionalno, svaki od odjela unutar tvrtke posjeduje vlastiti informacijski sustav kako bi mogao obavljati svoju funkciju. ERP kombinira te informacijske sustave u jedinstveni, integrirani softverski paket koji se oslanja na zajedničku bazu podataka kako bi se olakšala komunikacija i podjela informacija među odjelima. Ljudi u različitim odjelima vide iste informacije koje prema potrebi mogu nadopunjavati. Kada jedan odjel završi sa narudžbom, ako je potrebno, ERP sustav je automatski prosljeđuje drugom odjelu na daljnju obradu. Kako bi saznali u kojoj je fazi narudžba dovoljno je pristupiti sustavu i pronaći je.

Ukoliko ste zainteresirani za ERP sustav u mogućnosti smo Vam ponuditi instalaciju, konfiguraciju i održavanje za sustave Pantheon i Synesis.

Trebate dodatne informacije ili ponudu?

  
 
 
 
Šalji