IDE3 IT
Phone icon 01 7787 333

IT USLUGE

Sistem integracija- Sistem integrator

Prema zahtjevima i potrebama Vaše tvrtke - kao vaš sistem integrator predlažemo kompletno IT rješenje kako da Vaša tvrtka funkcionira kao zaokružena i povezana cjelina.

U većini slučajeva informacijski sustavi sastoje se od više različitih infrastrukturnih i aplikativnih rješenja.

Kako bi iz svih tih različitih sustava dobili povratno maksimalnu korist potrebno ih je integrirati u jednu funkcionalnu cjelinu na takav način da ona efikasno zadovoljava potrebe Vašeg poslovanja. Kako bismo to ostvarili pružamo Vam uslugu potpune brige i održavanja složenih integriranih sustava.

Tehnologija mora slijediti Vaš posao i podržavati Vas u svakom trenutku. Kako bi radili maksimalno dobro, Vaš sustav mora biti savršeno konfiguriran i sinkroniziran da prati Vaše svakodnevne poslovne procese i potrebe. 

Današnji ICT sustav se sastoji od različitih dijelova hardvera i softvera - serveri, radne stanice, mobiteli, printeri, mrežna oprema i ostala oprema koji rade svaki svoj dio posla. Mi znamo kako ih spojiti i kombinirati te Vama omogućiti konfiguraciju cijelog sustava na način da u stopu prati Vaše zahtjeve, da nemate više "praznog hoda" i da svaki dio tehnike radi točno ono što je njegov zadatak.

Trebate dodatne informacije ili ponudu?

  
 
 
 
Šalji