IDE3 IT
Phone icon 01 7787 333

NOVOSTI - BLOG

Antivirus (anti virus) - zašto je nužan i koji izabrati?

IDE3 IT, 12.07.2013.

Antivirusni program ili antivirus je računalni program koji se koristi za zaštitu, identifikaciju i uklanjanje računalnih virusa kao i drugih programa koji mogu oštetiti softver računala.

Pročitaj više

Virus - malware - spyware - razlike i specifičnosti zaraza računala

IDE3 IT, 24.07.2017.

Kada se govori o sigurnosti računala, vrlo često se čine pogreške i međusobno se zamjenjuju pojmovi računalnih virusa, računalnih crva i računalnih trojanaca.

Pročitaj više

G Suite usluga - Google cloud usluga 21. stoljeća!

IDE3 IT, 03.02.2020.

G Suite je paket Google-ovih web aplikacija i servisa prilagođen i lijepo zapakiran za različite korisnike odnosno svrhe.

Pročitaj više

Besplatno ERP rješenje - nApp (poslovna aplikacija za svakoga)

IDE3 IT, 24.07.2017.

ERP (Enterprise Resource Planning) predstavlja poslovno rješenje koje omogućava kompanijama da automatiziraju i integriraju sve informacijske poslovne procese u jedan jedinstven sustav.

Pročitaj više

CRM rješenja - vTiger CRM

IDE3 IT, 12.07.2013.

CRM (Customer Relationship Management) je sustav za upravljanje odnosima s korisnicima gdje se bilježi kompletna komunikacija i unose svi bitni podaci o klijentima.

Pročitaj više

CRM rješenja - Microsoft Dynamics CRM

IDE3 IT, 12.07.2013.

Naporno ste radili da biste izgradili viziju svoje tvrtke?! Tu viziju sada možete ostvariti pomoću sustava Microsoft Dynamics®.

Pročitaj više

ESET Endpoint Ativirus / Security (NOD32)

IDE3 IT, 12.07.2013.

Pomoću NOD32 rješenja moguće je ukloniti sve vrste internetskih prijetnji i osigurati neometan svakodnevni rad. Skeniranje temeljeno na ESET Cloud tehnologiji pruža viši stupanj zaštite, ubrzavajući skeniranje i osiguravajući da vaš sustav radi najbolje što može.

Pročitaj više

Čemu služi kriptiranje - sigurnosna zaštita podataka?

IDE3 IT, 12.07.2013.

Porastom broja krađa podataka u digitalnom obliku zaštita podataka na računalu i uređajima za pohranu podataka postala je prioritet za mnoge tvrtke koje u svakodnevnom poslovanju koriste povjerljive i osjetljive podatke.

Pročitaj više

Korisne besplatne aplikacije - JAVA, Flash, Firefox, Adobe PDF, Winamp...

IDE3 IT, 12.07.2013.

Prilikom svakodnevne upotrebe računala postoje programi koji moraju biti instalirani kako bi se osigurao neometan rad i maksimalne perfomanse.

Pročitaj više

E-mail marketing (sustav za slanje e-maila) - Interspire

IDE3 IT, 12.07.2013.

Email marketing podrazumijeva promidžbu određenih usluga ili proizvoda slanjem email poruka određenoj grupi korisnika ili pak samo jednom korisniku.

Pročitaj više

Ransomware - nemilosrdna prijetnja vašim podacima!

IDE3 IT, 11.11.2016.

Sve više hrvatskih firmi žrtve su virusa koji klasične antivirusne programe bacaju na koljena. Uništavaju podatke s vaših računala i od vas zahtjevaju otkupninu. Spasite svoje računalo u 3 jednostavna koraka: BACKUP - UPDATE - UPGRADE!

Pročitaj više

POKEMON GO ili ipak NO GO?

IDE3 IT, 15.07.2016.

Priznajemo, iako aplikacija još ni nije službeno u Hrvatskoj, nismo ni mi ostali potpuno imuni na “Pokemon GO” maniju. Htjeli mi to ili ne, današnji pokemoni su posvuda. VR, geopodaci, izvlačenje klinaca i gamera iz udobnosti vlastitog doma… Pa ljudi, moj AVATAR hoda Savskom!

Pročitaj više

Leasing informatičke opreme

IDE3 IT, 17.02.2017.

Zahtjev se obrađuje u kratkom roku, nema nikakvih čekanja u redovima, ispunjavanja beskonačne papirologije niti skrivenih troškova, a nakon isteka najma sami odlučujete što želite s opremom.

Pročitaj više

Predstavljamo Vam FairVotes- aplikaciju za e-glasovanje

IDE3 , 25.11.2019.

Naš mladi tim IT stručnjaka osmislio je prvi hrvatski sustav za elektroničko glasovanje FairVotes.

Pročitaj više