IDE3 IT
Phone icon 01 7787 333

NOVOSTI - BLOG

Servis računala / popravak računala - kako radimo?

U današnje vrijeme "brzog života" sve trebamo odmah, sad. Mi u IDE3 IT Podršci smo toga svjesni. Zato svaki problem gledamo kao najhitniji i trudimo se klijentu maksimalno brzo riješiti svaki problem!

Što nudimo?
Brzo i profesionalno rješavanje svakog problema ili savjetovanje o bilo kojem dijelu informatičke tehnologije. Iznimno smo točni, detaljni, pouzdani i učinkoviti u poslu kojeg obavljamo i zadovoljstvo klijenata nam je uvijek na 1. mjestu.

Zašto odabrati baš IDE3 IT?
Zbog dugogodišnjeg iskustva i standarda kojih se pridržavamo u IDE3 IT timu, Vaš problem će biti riješen u najkraćem mogućem vremenu. Isto tako, u slučaju kvara opreme, većinu standardnih komponenti nosimo sa sobom te možemo odmah na licu mjesta obaviti zamjenu neispravne komponente čime višestruko smanjujemo vrijeme potrebno za servis.
Za razliku od nekih drugih "informatičkih servisa" mi smo stabilna tvrtka i već godinama stojimo iza svoga rada, zbog čega na sve usluge dajemo svojim klijentima garanciju na kvalitetu i dugotrajnost rješenja.

Koliko to sve košta?
Već pri samoj prijavi problema ćemo Vam dati okvirnu (od-do) procjenu troška. Rad naplaćujemo prema efektivnom radnom vremenu, a detaljnije cjenike za poslovne ili privatne korisnike možete pronaći pod IT PODRŠKA na našim web stranicama. Cijena radnog sata se kreće od 119kn za IT podršku do 315kn za konzalting usluge.

Tko smo, gdje smo i kako radimo?
Mi smo tim certificiranih računalnih stručnjaka koji se informatikom bavi već preko 15 godina. Volimo ovaj posao, radimo ga maksimalno angažirano i predano i svakodnevno radimo na stjecanju novih znanja i kompetencija.
U Zagrebu smo smješteni u samom centru u zgradi Hrvatskog novinarskog društva (Westin, Mimara, HNK), no radimo i održavamo sustave po čitavoj Hrvatskoj.
Vezano za pružanje podrške, dostupni smo na e-mail ili telefon, a probleme rješavamo ili vanjskim spajanjem na Vaše računalo (remote) ili dolaskom na lokaciju.

Javite nam se s povjerenjem i provjerite koliko je lakše kada IT radi besprijekorno.