IDE3 IT
Phone icon 01 7787 333

Podrška

Untitled Document IDE3 PODRŠKA

1. IDE3 Quick Support – program za udaljeno povezivanje na računalo i pružanje podrške.

INTERNET

2. Mozilla Firefox – popularan preglednik sa podrškom za moderne tehnologije.

3. Google Chrome – popularan preglednik sa podrškom za moderne tehnologije.

MAIL I CHAT

4. Thunderbird – besplatan e–mail program koji je jednostavan za postavljanje i prilagodbu te ima mogućnost korištenja mnogih dodataka.

5. Skype – popularni softver za komunikaciju sa ljudima širom svijeta. Softver vam omogućuje glasovne i video pozive, razmjene SMS poruka, slanje datoteka itd.

OFFICE ALATI


6. Open Office – jedan od popularnih softverskih paketa koji nudi slične mogućnosti Microsoftovog uredskog seta programa, ali besplatno.

7. 7 Zip  – softver za rad sa arhivima i kompresiranim datotekama. Podržava popularne arhivske formate: 7z, RAR, ZIP, CAB, ARJ, GZIP, TAR...

8. Adobe PDF Reader – popularan besplatni program za pregled PDF dokumenata. Podržava osnovne funkcije za rad s dokumentima što su kopiranje, pregled, printanje, upravljanje slikama itd.

SLIKE I MULTIMEDIA

9. Flash Player – Softver koji omogućuje gledanje youtube–a, igranje online igrica u različitim preglednicima i operacijskim sustavima.

10. Paint.net – besplatni grafički preglednik za slike sa osnovnim funkcijama inaće dostupnima u puno skupljim programskim rješenjima.

11. GOM Media Player – softver za reprodukciju multimedijalnih video datoteka sa ugrađenim codecima te mogućnosšću automatskog detektiranja i preuzimanja onih koji nedostaju, a potrebni su za video koji se pokušava pogledati.

ANTIVIRUS I ČIŠĆENJE


12. Ccleaner – softver za optimizaciju sustava. Napomena da se nestručnim rukovanjem može narušiti sam rad računala.

13. Eset NOD32 Antivirus – popularan antivirusni softver sa podrškom za modernu tehnologiju. Štiti računalo od spywarea, virusa, trojanaca, crva, spam–a.

RUNTIMES

14. Java – softver koji omogućuje pokretanje sadržaj koji je napisan u programskom jeziku Java. Najćešća primjena kod online bankarstva.

15. .net – softver koji omogućuje pokretanje softvera napisanog na NET Framework arhitekturi.

ONLINE ALATI


16. Online Image Editor – jednostavan alat za online obradu slika.

17. Youtube To MP3 – brzo i jednostavno prebacivanje Vaših najdražih youtube videa u mp3 format.

18. Edit PDF Dokumenta– jednostavno online editiranje PDF dokumenata.


Trebate dodatne informacije ili ponudu?

  
 
 
 
Šalji