Naše priče

DEV PRIČE

Vaučeri za digitalizaciju

Vrijeme je digitalizacije, a u najavi su sredstva za financiranje razvoja poduzetništva i digitalizaciju malih i srednjih poduzeća. 

Svaka tvrtka moći će se prijaviti za do 2 vaučera, a kako biste na vrijeme sve pripremili, nudimo Vam usluge savjetovanja u kojem smjeru ići te kako najbolje iskoristiti i pripremiti projekte.

DEV PRIČE

Softverska rješenja po mjeri

Tvrtke su uvijek u potrazi za digitalnim rješenjima koja im mogu pomoći da poboljšaju i ubrzaju svoje svakodnevno poslovanje. Digitalizacija je ključ za izgradnju poduzeća koja su učinkovita, produktivna i profitabilna na modernim tržištima, a korištenje odgovarajućeg softvera omogućuje članovima vaših timova da obavljaju posao na jednostavniji i brži način što ih čini proaktivnijim i uspješnijim.

Razrada strategije razvoja poslovne aplikacije
DEV PRIČE

Poslovne aplikacije po mjeri

Svaka organizacija ima potrebu za drugačijim pristupom i razradom procesa nužnih za rješavanje i vođenje upita i informacija. Posebnu pažnju usmjeravamo na dobro razumijevanje potreba i ciljeva koje se sustavom želi postići te u konačnici isporučujemo tailor made sustave kojima automatiziramo i digitaliziramo sve navedene procese

1 2

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE