Naše priče

IT PRIČE

Što su DevOps usluge?

DevOps usluge (engl. DevOps services) predstavljaju pružanje usluga i podrške za implementaciju, automatizaciju, testiranje i upravljanje softverskim proizvodima i infrastrukturom.

Kod za ICT consulting
IT PRIČE

ICT Konzalting

Savjetujemo kako da realizirate sve svoje želje i ideje i usmjeravamo vas prema najprihvatljivijim rješenjima. Kako unaprijediti već postojeća rješenja, automatizirati svoje poslovanje i time smanjiti troškove? Mi imamo rješenje.

IT PRIČE

5 prednosti korištenja Sharepointa u poslovanju

Sharepoint je alat koji svojim značajkama znatno olakšava poslovanje. Nudeći mnoge funkcionalnosti omogućuje korisnicima stvaranje web- mjesta za timove, projekte i suradnju. Kako ga koristiti i kako vam može pomoći pročitajte u nastavku.

IT PRIČE

Backup "glavu čuva"

Ako želite znati više o sigurnosnoj pohrani podataka i našoj ponudi pročitajte na - Sigurnosna pohrana i backup podataka.

IT PRIČE

ESET Endpoint Antivirus / Security (NOD32)

Pomoću NOD32 rješenja moguće je ukloniti sve vrste internetskih prijetnji i osigurati neometan svakodnevni rad. Skeniranje temeljeno na eset cloud tehnologiji pruža viši stupanj zaštite, ubrzavajući skeniranje i osiguravajući da vaš sustav radi najbolje što može.

1 2 3 4 5 6

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE