Naše priče

Pružanje informatičke podrške
IT PRIČE

Informatička podrška za tvrtke i obrte

Trebate pouzdanu tvrtku koja će vam smanjiti troškove, ubrzati i odraditi IT procese i preuzeti sve komplicirane „hi-tech“ stvari na sebe, ostavljajući vas da se bezbrižno usredotočite i vodite svoje poslovanje?

Zaposlenici dogovaraju upravljanje ispisom
IT PRIČE

Upravljanje ispisom (print management)

Upravljanje ispisom se odnosi na proces optimizacije, mjerenja, praćenja i administracije ispisa i uređaja za ispis. Optimizacijom ispisa ostvarujete velike uštede u papiru i tintama/tonerima.

Zaposlenici razrađuju outsourcing plan
IT PRIČE

IT Outsourcing usluga

Umjesto zapošljavanja ili osposobljavanja osobe za svaki novonastali problem u vašem IT sustavu pojedinačno, što iziskuje dodatne troškove i vrijeme utrošeno na obučavanje, prepustite rješavanje problema našem stručnom timu.

Računala za izradu aplikacija
IT PRIČE

Izrada mobilnih i windows aplikacija i programiranje

Programiramo aplikacije prema vašim potrebama kako bi ubrzali i pojednostavili poslovne procese ili pratili neki proizvod. Najčešće su to Windows aplikacije za unos i upravljanje podacima sa mogućnošću generiranja izvještaja ili obavijesti (temeljene na nekoj bazi podataka) ili aplikacije koje za vas automatski obavljaju neki dio posla koji se može generički obavljati i time vas rasteretiti dijela obaveza.

Analiza troškova fax / scan printinga
IT PRIČE

Fax i Scan rješenje

Fax i scan rješenja drastično smanjuju troškove printanja, ali i zauzeće radnog prostora u uredu koji je uvijek zatrpan nepotrebnim papirima. Implementiranjem fax i scan usluge sve faksirane dokumente možete pohraniti u digitalnom obliku što omogućuje daljnju jednostavnu reprodukciju te lakše pretraživanje faksiranih dokumenata.

Razrada backup strategije
IT PRIČE

On-line backup sustavi

On-line backup sustav je idealan način da efikasno zaštitite svoje važne podatke na udaljenoj lokaciji od nepredvidivih događaja kao što su krađa, požari, potresi, poplave…

Analiza email marketing kampanje
IT PRIČE

E-mail marketing

E-mail marketing pruža mogućnost izravnog besplatnog predstavljanja vaših proizvoda i usluga širokoj bazi potencijalnih klijenata. Na jednostavan i efikasan način pruža vam se mogućnost da u kratkom vremenskom razdoblju kontaktirate potencijalne klijente sa sadržajem koji je skrojen specifično za vaše potrebe.

1 2 3 4 5 6

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE