Naše priče

Analiza produktivnosti sa Office 365 rješenjem
IT PRIČE

Microsoft Office 365 rješenje

Office365 omogućuje veću produktivnost, konstantan pristup e-mail porukama, kontaktima, kalendarima i podacima koji su spremljeni na samom serveru (u oblaku). Rješenje omogućava jednostavniju i bržu komunikaciju i kolaboraciju članova tima te jedinstveni repozitorij za dokumente.

Enkriptirani kod
IT PRIČE

Zaštita podataka i kriptiranje

Ako svoj posao nosite stalno sa sobom, šaljete suradnicima osjetljive i važne podatke i e-mailove preko mreže, posjedujete vrijedne informacije i  želite biti sigurni da ih netko drugi neće pročitati ili ukrasti, predlažemo vam uvođenje enkripcije kako biste osigurali podatke.

Računalo sa disaster recovery kodom na sučelju
IT PRIČE

Disaster recovery

Ukoliko imate iznimno bitne sustave od kojih se traži da su dostupni 0-24 sata, bez obzira na greške ili probleme ili da ih je moguće što prije povratiti u neko od prethodnih stabilnih stanja, to ćemo vam i osigurati.

Antivirusni serveri
IT PRIČE

NOD32 Antivirus - Malware - Spyware

Ukoliko smatrate da je vaše računalo zaraženo nekom vrstom virusa ili primjećujete promjenu u radu računala, obratite nam se kako bi naši stručnjaci brzo otkrili i očistili vaše računalo od zaraze bez potrebe za reinstalacijom cjelokupnog operativnog sustava.

Razrada strategije zaštite mreže
IT PRIČE

Zaštita mreža ili ureda i lokacija

Kako bi zaštitili vas i vašu djelatnost nudimo vam uslugu testiranja i ocjenu sigurnosti vašeg IT sustava te izradu sigurnosne politike tvrtke. Nudimo širok izbor sigurnosnih rješenja za vaš poslovni sustav kako bi vaše poslovanje bilo što sigurnije i konzistentnije.

Dva računala na prodaju
IT PRIČE

Prodaja informatičke opreme

Kako bismo klijentima olakšali i ubrzali postupak nabave i ugradnje nove opreme ili popravak kvara - bavimo se prodajom širokog spektra hardvera i softvera. Prije same kupnje konzultiramo se s klijentom, slušamo potrebe te savjetujemo ukazujući na – value for money.

1 2 3 4 5 6

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE