Naše priče

Grupna konfiguracija email servisa
IT PRIČE

Smještaj i konfiguracija e-mail servisa

Prema vašoj želji i potrebi nudimo vam uslugu e-mail hostinga. Vaš sustav za slanje i primanje e-mailova postavljamo na našim serverima, a arhivu vaših prijašnjih e-mail poruka sigurno pohranjujemo prema najnovijim sigurnosnim standardima, sve prema vašim potrebama.

Računala za optimizaciju cloud usluga
IT PRIČE

Cloud usluge i virtualizacija

Virtualizacija odvaja fizičke mogućnosti IT infrastrukture od njihove funkcionalnosti i time povećava područje njihovog djelovanja tako da omogućuje instalaciju nekoliko operativnih sustava na jednom fizičkom poslužitelju

Analiza produktivnosti sa Office 365 rješenjem
IT PRIČE

Microsoft Office 365 rješenje

Office365 omogućuje veću produktivnost, konstantan pristup e-mail porukama, kontaktima, kalendarima i podacima koji su spremljeni na samom serveru (u oblaku). Rješenje omogućava jednostavniju i bržu komunikaciju i kolaboraciju članova tima te jedinstveni repozitorij za dokumente.

Enkriptirani kod
IT PRIČE

Zaštita podataka i kriptiranje

Ako svoj posao nosite stalno sa sobom, šaljete suradnicima osjetljive i važne podatke i e-mailove preko mreže, posjedujete vrijedne informacije i  želite biti sigurni da ih netko drugi neće pročitati ili ukrasti, predlažemo vam uvođenje enkripcije kako biste osigurali podatke.

Računalo sa disaster recovery kodom na sučelju
IT PRIČE

Disaster recovery

Ukoliko imate iznimno bitne sustave od kojih se traži da su dostupni 0-24 sata, bez obzira na greške ili probleme ili da ih je moguće što prije povratiti u neko od prethodnih stabilnih stanja, to ćemo vam i osigurati.

Razrada strategije zaštite mreže
IT PRIČE

Zaštita mreža ili ureda i lokacija

Kako bi zaštitili vas i vašu djelatnost nudimo vam uslugu testiranja i ocjenu sigurnosti vašeg IT sustava te izradu sigurnosne politike tvrtke. Nudimo širok izbor sigurnosnih rješenja za vaš poslovni sustav kako bi vaše poslovanje bilo što sigurnije i konzistentnije.

Antivirusni serveri
IT PRIČE

NOD32 Antivirus - Malware - Spyware

Ukoliko smatrate da je vaše računalo zaraženo nekom vrstom virusa ili primjećujete promjenu u radu računala, obratite nam se kako bi naši stručnjaci brzo otkrili i očistili vaše računalo od zaraze bez potrebe za reinstalacijom cjelokupnog operativnog sustava.

1 2 3 4 5 6

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE