Naše priče

Dva računala na prodaju
IT PRIČE

Prodaja informatičke opreme

Kako bismo klijentima olakšali i ubrzali postupak nabave i ugradnje nove opreme ili popravak kvara - bavimo se prodajom širokog spektra hardvera i softvera. Prije same kupnje konzultiramo se s klijentom, slušamo potrebe te savjetujemo ukazujući na – value for money.

Razrada strategija servisiranja računala
IT PRIČE

Servis računala i laptopa - održavanje računala

Nudimo široku paletu znanja i usluga za sva područja vezana uz računala. Servis računala, održavanje računala, čišćenje virusa, reinstalacija Windowsa ili operativnog sustava... Kad god imate poteškoća vezanih uz hardver ili softver, IDE3 IT podrška brzo i efikasno pronalazi uzrok i rješenje vašeg problema.

Računala za sigurnosnu pohranu
IT PRIČE

Sigurnosna pohrana i backup podataka

Kvalitetnim tehničkim rješenjima i procedurama brinemo o sigurnosnoj pohrani podataka (backup) čime sprječavamo gubitak podataka koji su od vitalne važnosti za vaše poslovanje. Kako bismo osigurali da je proces pohrane podataka uspio, pružamo uslugu nadzora pohrane podataka.

Implementacija sigurnosnih rješenja na dva računala
IT PRIČE

Implementacija sigurnosnih rješenja

Ukoliko smatrate da je vaše računalo zaraženo nekom vrstom virusa ili primjećujete promjenu u radu računala, obratite nam se kako bi naši stručnjaci brzo otkrili i očistili vaše računalo od zaraze bez potrebe za reinstalacijom cjelokupnog operativnog sustava.

Serveri za održavanje
IT PRIČE

Serveri i virtualizacija

Naš certificirani tim stručnjaka u mogućnosti je pružiti vam kompletnu podršku kroz cijeli životni ciklus vaših servera. Izbor fizičkih platformi na kojima će se pokretati serverski sustavi, instalaciju i konfiguraciju te kasnije proaktivno održavanje servera prepustite nama.

Računalo za održavanje IT sustava
IT PRIČE

Projektiranje, izgradnja i održavanje IT sustava

IT sustav je potrebno pravilno projektirati, implementirati te omogućiti daljnju nadogradnju i razvoj. Pravilna implementacija uključuje mogućnost daljnjeg rasta sustava, visoku razinu dostupnosti i kompatibilnost sa drugim sustavima što se postiže kroz kvalitetan dizajn i implementaciju rješenja. Održavanje informatičkog sustava (održavanje IT sustava) je nužno zbog njegove daljnje dostupnosti i kvalitete za rad krajnjih korisnika.

1 2 3 4 5 6

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE