Naše priče

CRM i ERP Sustavi

Enterprise Resource Planning (ERP) je softver za poslovno upravljanje koji organizacijama dozvoljava korištenje integriranih aplikacijskih modula kako bi lakše vodile posao. ERP sustav integrira sve odjele organizacije kao što su prodaja, marketing, razvoj, proizvodnja i transport.

Osnovni cilj je pružiti centralizirano mjesto za smještaj informacija koje je lako dostupno svim potrebnim osobama i odjelima iz organizacije da bi se olakšao protok informacija. ERP sustav integrira sve Vaše odjele i djelatnosti unutar tvrtke u jedinstveni informacijski sustav koji može zadovoljiti potrebe različitih odjela.

Tradicionalno, svaki od odjela unutar tvrtke posjeduje vlastiti informacijski sustav kako bi mogao obavljati svoju funkciju. ERP kombinira te informacijske sustave u jedinstveni, integrirani softverski paket koji se oslanja na zajedničku bazu podataka kako bi se olakšala komunikacija i podjela informacija među odjelima. Ljudi u različitim odjelima vide iste informacije koje prema potrebi mogu nadopunjavati. Kada jedan odjel završi sa narudžbom, ako je potrebno, ERP sustav je automatski prosljeđuje drugom odjelu na daljnju obradu. Kako bi saznali u kojoj je fazi narudžba dovoljno je pristupiti sustavu i pronaći je.

Ukoliko ste zainteresirani za ERP sustav u mogućnosti smo Vam ponuditi razvoj,implementaciju novog rješenja ili implementaciju, konfiguraciju i održavanje za sustave Pantheon i Synesis.

CRM (CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT) JE POSLOVNI MODEL NAMIJENJEN TVRTKAMA KAKO BI OLAKŠAO PRATIO INTERAKCIJU I KOMUNIKACIJU SA NJENIM KUPCIMA I KLIJENTIMA.

Korištenjem CRM tehnologije, poslovne procese kao što su razgovori, slanje e-mailova, izrada ponuda, prodajne aktivnosti, marketing, podrška klijentima i tehnička podrška je moguće automatizirati sa ciljem da se privuku novi klijenti ili pruži bolja usluga već postojećim klijentima uz smanjenje troškova promocije i podrške.

Customer relationship managment zaokružuje poslovnu strategiju koja se primjenjuje na razini cijele organizacije.

Kako bi Vam pomogli povećati  prodaju, uštedjeti na vremenu i stvoriti nove prilike za rast, nudimo Vam razvoj, implementaciju i održavanje gotovog CRM sustava ili CRM sustava po mjeri

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE