Naše priče

Kompići
PRIČE O NAMA

Donacije Potresi 2021

Kompići su se ponovno ujedinili u misiji prikupljanja 200 komada računala i IT opreme u svrhu pomoći školama i njihovim učenicima koji su izrazili potrebu za sredstvima za rad, a bez kojih su ostali uslijed razornih potresa koji su pogodili naše krajeve.

Ubacivanje glasačkog listića
EDU I CONSULTING

E-glasovanje

Savjetovanje, Edukacija, Vođenje i Implementacija. Pomažemo u organizaciji e-glasovanja savjetovanjem, edukacijom i implementacijom FairVotes sustava te cjelokupnim vođenjem i podrškom za vrijeme trajanja izbora. 

Računala za IT edukaciju
EDU I CONSULTING

IT Edukacije

Organiziramo individualne i grupne radionice u prostorijama EDU3 ili u vašoj tvrtki gdje kroz primjere i prezentaciju sustavno objašnjavamo mogućnosti i opcije novih tehnologija te stojimo na raspolaganju za sva pitanja i poslovne izazove.

Revidiranje strateškog plana na tabletu
EDU I CONSULTING

Revizija i strategija

Savjetujemo kako da realizirate sve svoje želje i ideje i usmjeravamo vas prema najprihvatljivijim rješenjima. Kako unaprijediti već postojeća rješenja, automatizirati svoje poslovanje i time smanjiti troškove? Mi imamo rješenje.

Razrada strategije razvoja poslovne aplikacije
DEV PRIČE

Poslovne aplikacije po mjeri

Svaka organizacija ima potrebu za drugačijim pristupom i razradom procesa nužnih za rješavanje i vođenje upita i informacija. Posebnu pažnju usmjeravamo na dobro razumijevanje potreba i ciljeva koje se sustavom želi postići te u konačnici isporučujemo tailor made sustave kojima automatiziramo i digitaliziramo sve navedene procese

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE