Naše priče

Poslovne aplikacije po mjeri

Svaka organizacija ima potrebu za drugačijim pristupom i razradom procesa nužnih za rješavanje i vođenje upita i informacija. Posebnu pažnju usmjeravamo na dobro razumijevanje potreba i ciljeva koje se sustavom želi postići te u konačnici isporučujemo tailor made sustave kojima automatiziramo i digitaliziramo sve navedene procese

Nudimo Vam:

  • Projektiranje i razvoj aplikacija za podršku internet sadržaja
  • Projektiranje i razvoj softverskih rješenja prema mjeri naručitelja (custom softvere d evelpoment)
  • Razvoj komercijalnih aplikacija i baza podataka
  • Razvoj CRM aplikacija
  • Razvoj Intranet aplikacija
  • Razvoj mobilnih aplikacija
  • Razvoj LMS sustava

Proces razvoja svake web aplikacije po mjeri započinje upoznavanjem i analizom zahtjeva korisnika. Kroz konkretne zahtjeve, reviziju postojećih poslovnih procesa ali i shvaćanje ciljeva i potreba svake organizacije detaljno upoznajemo sve aspekte poslovanja što nam omogućava uspješno definiranje i digitalizaciju procesa. 

Nakon razumijevanja potreba, radi se detaljna specifikacija, opisuju se funkcionalni i tehnički procesi aplikacije te se vizualiziraju kroz mockup ekrane. Nakon što se potvrdi specifikacija od strane klijenta krećemo s realizacijom  i razvojem web aplikacije. Aplikacije razvijamo modularno što znači da ih u budućnosti možemo jednostavno nadograditi novim funkcionalnostima, kako potrebe za razvojem aplikacije rastu. 

U slučaju potreba radimo integraciju sa postojećim sustavima kako bi omogućili neprekinuto poslovanje u svakoj fazi. Nakon faze razvoja, dolazi faza detaljnog testiranja kroz različite standardizirane testove kako bismo bili osigurali sigurno i lagano korištenje sustava.

Nakon potvrde uspješne izrade aplikacije, od strane klijenta, sustav se implementira i omogućava se početak korištenja. Prije korištenja obavljaju se detaljen edukacije korisnika, a prilikom završetka razvoja i dalje pratimo sve svoje klijente kroz aktivnu podršku, daljnji razvoj i rast aplikacije.

Ako svoje procese ne možete “ukalupiti” u već gotove aplikacije ili je vaše poslovanje preraslo postojeću aplikaciju koju koristite i trebate aplikaciju po mjeri - obratite nam se s povjerenjem.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE