Naše priče

Primjeri iz prakse - Razvoj poslovnih aplikacija

Pogledajte razne praktične primjere iz našeg development poslovanja 

HRVATSKI CRVENI KRIŽ

Sustav za prijavu i administraciju dobivene pomoći

Izradili smo digitalizirani sustav za prijave i vođenje zahtjeva za dodjelu sredstava nastradalim vlasnicima objekata uslijed razornog potresa u Zagrebu. 


YAMMAT FM

Sustav za organizaciju i vođenje poslovanja (CRM/ERP)

Sustavom za vođenje i planiranje financija (ERP) te sustavom za vođenje zadataka i planiranja realizacije programa (CRM) olakšali smo svakodnevni rad poznatom zagrebačkom radiju. 


INTELLECTA - škola stranih jezika

Sustav za vođenje privatne škole stranih jezika

Osmišljen sustav za automatizaciju vođenja škole stranih jezika. Aplikacija omogućava prijavu polaznika, upisa, vođenje ugovora, automatizirano slanje računa i podsjetnika. 


ZAKLADA HRVATSKA ZA DJECU

Multifunkcionalni sustav – eUred

Izrađen centralni sustav za zaprimanje, obradu i vođenje zahtjeva za dodjelom financijske pomoći potrebitim obiteljima i djeci. 


USPINJAČA POSAO 

Sustav za vođenje poslovanja posredničke agencije

Digitalizacija procesa zapošljavanja osoblja na brodovima za krstarenje diljem svijeta koja broji preko 10000 kandidata.  Olakšava prijavu kandidatima, a kompaniji olakšava vođenje baze s njihovim podacima i praćenje svih promjena kao i obostranu komunikaciju. Aplikacije većinu procesa odrađuje samostalno - provođenje preliminarnih kvizova, intervjua, vođenje ugovora, izradu platnih lista i izlaznih računa prema klijentima.  


HRVATSKO NOVINARSKO DRUŠTVO

Sustav za vođenje članstva u društvu

Automatizacija procesa praćenja kontakt podataka te uplata i dugovanja za 2000 članova. 

 

HAMAG/BOND

Digitalna platforma za razmjenu edukacijskih sadržaja - LMS

Edukacijska platforma bazirana na Moodle LMS sustavu (Learning management system). Namijenjena je za izradu obrazovnih sadržaja te održavanje edukacija na daljinu što omogućava uštedu vremena, sredstava te lakše dijeljenje znanja i iskustava. Omogućuje praćenje tečajeva, evaluaciju polaznika, interaktivnu komunikaciju...


LEDVANCE 

LMS sustav za edukaciju profesionalnih partnera

Edukacijska platforma koja profesionalnim korisnicima omogućava brz i jednostavan pristup potrebnim informacijama i edukacijama o novim proizvodima. 


LNG 

Urudžbeni zapisnik

Osmišljen prilagođeni urudžbeni zapisnik kojim se digitaliziralo poslovanje koje je omogućilo jednostavnije praćenje pismene komunikacije. 


IZVAN OKVIRA

Automatizacija izrade projektne dokumentacije za arhitektonski studio

Posebno prilagođeno CRM rješenje za praćenje svih projekata od upita do realizacije. Posebna vrijednost sustava očituje se kroz automatiziranu izradu dokumentacije za svaku od faza projekta ( ponuda, dozvola, zapisnik, pravilnik..)


HRT - Bazinga

Mobilna aplikacija za svjetsko nogometno prvenstvo

U suradnji s Coreincubatorom nastala je interaktivna mobilna aplikacija za praćenje i komentiranje nogometnih utakmica na svjetskom prvenstvu u Brazilu. 


TECHSOUP

LMS platforma za edukaciju neprofitnih udruga

Za najveću svjetsku tehnološku neprofitnu organizaciju koja pruža podršku drugim organizacijama izrađen je LMS sustav kojim se diljem svijeta provode različite edukacije. 


MALIK ADVENTURES

CRM sustav za turističku agenciju

Prilagođen sustav za organizaciju i vođenje svih aktivnosti agencije specijalizirane za avanturističke i “back to nature” aranžmane.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE