Naše priče

Smještaj web stranica - web hosting

Web hosting je usluga smještaja web stranica na neki od internetskih poslužitelja. Pakete web hostinga dizajniramo pojedinačno, ovisno o vašim željama i potrebama.

Nudimo Vam uslugu prodaje domena i smještaja Vaše Web stranice na našim poslužiteljima koji Vam jamče dostupnost i stabilnost i u najkritičnijim situacijama. Operativni sustavi koji pogone naše poslužitelje bazirani su na Linux CentOS 5 te Microsoftovim Windows Server 2008.

Uz Windows Server 2008 server svi klijenti besplatno dobivaju upravljački sustav PLESK za lakšu administraciju domena.

Uz Linux CentOS server svi klijenti besplatno dobivaju CPANEL ta lakšu administraciju domena.

Na oba servera nudimo besplatno niz gotovih plug'n'play aplikacija koje korisnik samostalno može instalirati i koristiti (blog platforme, portal platforme i cms sustavi, web shop komponente, galerije slika, wiki stranice, forumi te aplikacije za organizaciju poslovanja)

Uz svaku našu Web hosting uslugu dolazi i podrška za E-mail adrese vezane uz Vašu korisničku domenu i antivirusna i antispam zaštita Vašeg E-mail pretinca.

Na našim poslužiteljima radimo backup po tjednoj i mjesečnoj osnovi. Backup radimo na fizički odvojene poslužitelje kojima se ne može pristupiti sa interneta, a uz svaki Web hosting paket dolazi i antivirusna zaštita.

Također naši su poslužitelji zaštićeni firewallom kako bi omogućili maksimalnu zaštitu Vaših Web stranica i aplikacija.

Za Vas možemo napraviti i registraciju svih poznatih svjetskih domena (.com, .org, .info, .hr, .com.hr, .biz, .eu ...).

Od srpnja 2016. možete registrirati domene s dijakritičkim znakovima (č, ć, ž, đ, š)!

Kako izraditi web stranicu putem Wordpressa - naučite na našoj edukaciji Wordpress - sami izradite i održavajte web stranicu.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE