Naše priče

Digitalna transformacija

Digitalna transformacija odnosi se na proces koji započinje od trenutka kada organizacija krene razmišljati o uvođenju digitalnih tehnologija u svim područjima poslovanja i traje do trenutka njihove potpune integracije. Međutim, digitalna transformacija uključuje i pojedince: nije dovoljno samo uvesti digitalnu tehnologiju u poslovanje, važno je i educirati zaposlenike.

Digitalizacija odnosno preobrazba kompanije omogućava nov, brži, umreženiji, kvalitetniji rad s kupcima, dobavljačima, poslovnim partnerima, ali i odjelima unutar same tvrtke. Transformacija doprinosi stvaranju nove vrijednosti unutar kompanije.

Dvije strategije usko vežemo uz digitalnu transformaciju: 

OPTIMIZACIJA - čini najbolje što može s onim s čim raspolažete i daje limitirane rezultate

INOVACIJA - gura poslovanje naprijed, čineći digitalnu transformaciju cjelovitom i efikasnom

Digitalna transformacija sa sobom donosi brojne prednosti:

  1. veća produktivnost
  2. veće zadovoljstvo korisnika
  3. rast prometa
  4. niži troškovi
  5. ubrzanje procesa

Digitalnu transformaciju pružamo u potpunosti ili nadopunjujemo već započeti proces digitalizacije. Procesi i područja koje prožima digitalizacija su zaista široki, ali sve počinje sa detaljnom analizom i dijagnostikom postojećeg stanja u svakoj tvrtki. Nakon toga se radi prijedlog za potpunu ili djelomičnu digitalnu transformaciju poslovanja prema različitim odjelima/radnim mjestima i procesima. 

Pomoću postojećih gotovih rješenja i rješenja po mjeri, a potom pružanjem znanja, vještina i kompetencija cijelom timu omogućavamo digitalizaciju poslovnih procesa. Zamjenu klasičnih papira, excel tablica, brojnih dijeljenih dokumenata na nekoliko lokacija u jedinstven sustav ili integrirane sustave koji prate proces poslovanja i omogućavaju povezanost između različitih odjela ili povezanost sa partnerima/klijentima kroz jedan sustav i na jedinstven način.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE