Naše priče

E-glasovanje

Savjetovanje, Edukacija, Vođenje i Implementacija. Pomažemo u organizaciji e-glasovanja savjetovanjem, edukacijom i implementacijom FairVotes sustava te cjelokupnim vođenjem i podrškom za vrijeme trajanja izbora. 

PROBLEM

Priča o FairVotes aplikaciji dogodila se spontano, kada smo, prilikom suradnje s jednim društvom bili svjedoci kreiranja, trajanja i završetka izborne kampanje. Problemi s kojima smo se susreli bili su brojni, od printanja velikog broja listića, pripreme i prilagodbe glasačkog listića, slanja listića poštom i mnogih drugih problema. Sam proces provedbe izbora bio je jako dugotrajan i spor, što je rezultiralo visokim troškovima i dugom trajanju procesa glasanja. 


RJEŠENJE

S obzirom na to da nitko u Republici Hrvatskoj do sada nije ponudio ovakvu platformu za glasanje, naš tim stručnjaka odlučio je krenuti u realizaciju prvog hrvatskog sustava za e-glasanje. Osmišljena je moderna web aplikacija FairVotes, a cijeli sustav je “Custom made”. Nastala je korištenjem recentnih tehnologija i najboljih praksi u razvoju web aplikacija koja prati sve web standarde. FairVotes je siguran I transparentan sustav namijenjen svima kojima su izbori ili glasovanja sastavni dio poslovanja. 


REZULTAT

Danas FairVotes koriste političke stranke, škole, fakulteti, organizacije, tvrtke, udruge, savezi, zaklade I mnogi drugi kojima je sustav olakšao poslovanje, smanjio troškove I omogućio digitalizaciju I glasovanje bez fizičkog okupljanja. Osluškujući probleme klijenata trenutno raspolažemo s nekoliko različitih sustava kojima se prilagođavamo svakom izazovu.  Osmišljavamo, pripremamo i vodimo cjelokupne izbore a za cijelu kontrolu brine se tim naših stručnjaka. 

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE