Naše priče

EDU3 ponuda kratkih IT tečajeva!

Sigurno se pitate što to mi možemo ponuditi, a da već ne postoji u velikom broju na “tečajeva na tržištu"

Što je EDU3 projekt i po čemu se razlikuje od klasičnih tečajeva?

Tijekom dugogodišnjeg rada i suradnje s našim partnerima i klijentima često smo dobivali upite za održavanjem raznih IT tečajeva. 
Kako su potrebe naših klijenata bile različite odlučili smo se za šarolik spektar tečajeva.

Sigurno se pitate što to mi možemo ponuditi, a da već ne postoji u velikom broju na “tečajeva na tržištu”.

Za početak smo se odlučili za kratke radionice. Najviše zahtjeva, od naših klijenata, dobili smo za kratke radionice koje će obuhvatiti specifičan problem. Tako ne trošimo puno slobodnog vremena polaznicima, a dajemo im ono najbitnije - rješenje za probleme s kojima se susreću svakodnevno. 

Druga karakteristika radionica je prijateljski pristup i broj polaznika ograničen na 6 ljudi. Svatko od naših polaznika ima svoj specifičan problem koji želi riješiti i zaslužuje istu količinu personaliziranosti u tečaju kao i ostali.

Nije lako pokriti svaki problem, pogotovo ako poduzeće želi svoje zaposlenike poslati na edukaciju. Kako Vas ne bi ograničavali s temom i sadržajem nudimo sljedeće - RADIONICE PO MJERI.

O čemu se tu radi?

Jako je jednostavno. Sami birate termin koji Vam odgovara, birate mjesto i u konačnici birate edukaciju. Možete kombinirati edukacije koje već imamo u ponudi, ali i poslati zahtjev za nekom edukacijom koja u potpunosti odgovara na Vaše probleme.

Prvi polaznici dali su nam “vjetar u leđa” da tako nastavimo, a Vas pozivamo na sljedeće.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE