Naše priče

Edukacija i savjetovanje

Organiziramo individualne i grupne radionice u prostorijama EDU3 ili u vašoj tvrtki gdje kroz primjere i prezentaciju sustavno objašnjavamo mogućnosti i opcije novih tehnologija te stojimo na raspolaganju za sva pitanja i poslovne izazove.

Uz eksponencialan rast IT tehnologija, ali i svakodnevne potrebe za najnovijim znanjima čime se diferencirate od konkurencije, teško je znati prednosti i mane svake od opcija, što odabrati te na kraju odabrano rješenje prilagoditi svojim potrebama.

SAVJETUJEMO KAKO DA REALIZIRATE SVE SVOJE ŽELJE I IDEJE I USMJERAVAMO VAS PREMA NAJPRIHVATLJIVIJIM RJEŠENJIMA. KAKO UNAPRIJEDITI VEĆ POSTOJEĆA RJEŠENJA, AUTOMATIZIRATI SVOJE POSLOVANJE I TIME SMANJITI TROŠKOVE? MI IMAMO RJEŠENJE.

U vremenu ubrzanog razvoja informacijskih tehnologija, neizbježna je podrška poslovnim procesima tvrtki. Stoga je IT savjetovanje uz edukaciju važno svima onima koji imaju tendenciju biti korak ispred ostalih.

Savjetujemo Vas pri odabiru i razvoju softverskih rješenja te pripadajućih hardverskih rješenja, potrebnih nadogradnji postojećeg sustava, licenciranja te stručne podrške i edukacije kako bi mogli pravilno upravljati Vašim sustavom.

Kažite nam smjer u kojem želite da se Vaš posao razvijati, a mi ćemo Vam ponuditi najbolje moguće realizacije da jednostavno postignete Vaše ciljeve - iznimno brinemo za "value for money".

Za Vas možemo napraviti različite poslovne analize i test case-ove kojima na realnim primjerima možemo pokazati korisnost tj. efikasnost korištenja hardvera, softvera ili metodologije.

Uz to nudimo edukacije različitih poslovnih gotovih poslovnih rješenja i alata koje se učestalo koriste i pomažu optimizaciji i digitalizaciji poslovnih procesa. 

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE