Naše priče

IT Edukacije

Organiziramo individualne i grupne radionice u prostorijama EDU3 ili u vašoj tvrtki gdje kroz primjere i prezentaciju sustavno objašnjavamo mogućnosti i opcije novih tehnologija te stojimo na raspolaganju za sva pitanja i poslovne izazove.

Nakon uspješno realiziranih usluga i rješenja u Vašem poslovanju, našoj suradnji ne mora doći kraj.

Rad s poslovnim informacijskim rješenjima, unatoč jednostavnosti njihove uporabe, sadržajno postaje sve kompleksniji. Pozitivni učinci uvođenja novog rješenja u velikoj su mjeri ovisni o educiranosti korisnika.

Iz tog razloga svim svojim klijentima nudimo stručnu i kvalitetnu edukaciju  vezanu uz korištenje kako postojećih, tako i novih tehnologija i rješenja kako bi produbili i unaprijedili svoje znanje.

Organiziramo individualne i grupne radionice u prostorijama Edu3 ili u vašoj tvrtki gdje kroz primjere i prezentaciju sustavno objašnjavamo mogućnosti i opcije novih tehnologija i stojimo na raspolaganju za sva pitanja i probleme.

Najćešće radionice su vezane uz korištenje Microsoft Office alata (Word, Excell, Outlook, Powerpoint), alati za uređivanje web stranica (CMS sustavi) te osnove i prednosti novih Windows operativnih sustava.

Isto tako često individualno korisnicima pojašnjavamo opcije i mogućnosti vezano za mobilne uređaje. Uz nas imate mogućnost saznati i naučiti još puno toga.

Stoga, odaberite najbolju edukaciju za sebe te unaprijedite svoje IT znanje i računalne vještine.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE