Naše priče

Primjeri iz prakse - IT Edukacije i Konzalting

Pogledajte razne praktične primjere iz našeg IT Edukacije i Konzalting poslovanja 

APSOLON

Revizija tehničke dokumentacije

Revizija i dopuna tehničke i funkcionalne specifikacije za razvoj ERP sustava u vidu smjernica tehničke arhitekture budućeg sustava, sigurnosti, poslužiteljske infrastrukture te sigurnosne pohrane i proaktivnog nadzora istog.


MINISTARSTVO MIROVINSKOG SUSTAVA

Microsoft Excel edukacije

Edukacije kojima se pomoglo djelatnicima ministarstva da iskoriste sve potencijale ovog alata koji koriste u svakodnevnom radu, te time optimiziraju i ubrzaju sve poslovne procese. Edukacije prilagođene različitim stupnjevima znanja polaznika. 


PORSCHE LEASING

Microsoft365 Edukacija

Edukacija koja je na praktičnim primjerima pokazala najbolje prakse kako olakšati svakodnevne radne zadatke i komunikaciju uz pomoć Microsoft365 (Office365) okruženja.


ADIDAS

Microsoft365 Edukacija

Niz edukacija kojima se pokrilo općenito upoznavanje s Microsoft365 okruženjem kao i njegove specifičnosti i posebnosti. Na zasebnim edukacijama polaznici su upoznati i s pojedinačnim alatima unutar Microsoft365 kao što su Onenote te Skype for Businees. 


KONČAR d.d.

Microsoft365 savjetovanja

Više personaliziranih edukacija i savjetovanja kojima je svrha bila što bolje upoznati klijenticu s najboljim praksama korištenja, zaštite i administracije usluga i aplikacija u okviru Microsoft365 okruženja. Stečena znanja poslužila su kao predložak za iskorištavanje punog potencijala Microsoft365 usluga unutar cijele ove korporacije.


NP KRKA

Google edukacija

Edukacija o Google alatima prilagođena potrebama klijenta. Edukacija kojom smo olakšali izradu vlastitih karata i karata po mjeri za ovaj nacionalni park, omogućili lakše praćenje problema i koordinaciju na terenu. 

 

STRUKOVNA ŠKOLA VICE VLATKOVIĆA

G Suite edukacija

G Suite edukacija za profesore srednje škole na kojoj ih se podučilo korištenju Google alata u nastavi. Alat im puno olakšava komunikaciju i kolaboraciju kako međusobno tako i s učenicima a što je posebno važno tijekom epidemije uzrokovane Covid-19 virusom.

 

E-GLASOVANJE

Savjetovanje, Edukacija, Vođenje i Implementacija

Pomažemo u organizaciji e-glasovanja savjetovanjem, edukacijom i implementacijom FairVotes sustava te cjelokupnim vođenjem i podrškom za vrijeme trajanja izbora. 


GODIŠNJA REVIZIJA

Revizija i izrada strategije upravljanja IT sustavom

Za sve naše stalne partnere jednom godišnje radimo detaljnu reviziju IT sustava te osmišljavamo strategiju daljnjeg upravljanja i razvoja. Ovakva unaprijed definirana ulaganja i radnje puno su prihvatljiviji klijentima koji na taj način mogu planirati potrebno vrijeme i troškove.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE