Naše priče

NOD32 Antivirus - Malware - Spyware

Ukoliko smatrate da je vaše računalo zaraženo nekom vrstom virusa ili primjećujete promjenu u radu računala, obratite nam se kako bi naši stručnjaci brzo otkrili i očistili vaše računalo od zaraze bez potrebe za reinstalacijom cjelokupnog operativnog sustava.

Na području antivirusnih rješenja naši stručnjaci u mogućnosti su Vam ponuditi stalnu i efikasnu zaštitu od svih vrsta zaraze (virusi, spyware, malware).

Kao zastupnici NOD32 antivirusnog rješenja u mogućnosti smo Vam ponuditi najmoderniju i najefikasniju zaštitu protiv virusa, crva, spywarea, trojanaca, rootkita i drugih malicioznih objekata. Proizvodi ESET su zasnovani na najmodernijoj ThreatSense tehnologiji i nude visoku razinu zaštite protiv malicioznog softvera za poslovne i privatne korisnike.

Možemo Vam ponuditi:

    ESET Smart Security (Najcjelovitije rješenje za kućne korisnike. Utemeljen na programu ESET NOD32 Antivirus, štiti od virusa, crva, spywarea, trojanaca, rootkita i drugih malicioznih objekata. Također blokira i spam poruke te uključuje osobni firewall i Roditeljsku zaštitu. Štedi resurse i ubrzava rad računala.)

    ESET NOD 32 Antivirus (Najbolja obrana od virusa, trojanaca i drugih oblika zlonamjernog softvera, vrhunski je izbor za IT profesionalce. Pokretan tehnologijom ThreatSense.)

    ESET Endpoint Security (Idealno sigurnosno rješenje za poduzeća koja imaju od 5 do 100,000+ radnih stanica. Osim svih značajki i mogućnosti koje nudi Home Edition, ESET Endpoint Security Business Edition V5 uključuje i daljinsko administriranje te mogućnost postavljanja aktualizacijskog mirror servera na lokalnoj mreži kako bi se lakše nadzirala aktualizacija i upravljalo zaštitom radnih stanica.)

    ESET Endpoint Antivirus (proaktivna poduzeća trebaju proaktivno antivirusno rješenje. Zaštitite svaku radnu stanicu u vašoj tvrtki od virusa, spywarea, zlonamjernih programa i svih prijetnji s Interneta.)

    ESET Mobile Security (štiti sve na Vašem pametnom telefonu ili tablet računalu, sada je dostupan i za mobilne uređaje pogonjene Android–om. Kombinira robusnu detekciju naše tehnologije skeniranja s naprednom antispam funkcijom i sustavom za zaštitu od krađe kako bi Vas trajno zaštitili dok ste u pokretu. Zaštita od prijetnji, SMS/MMS antispam, blokiranje neželjenih poziva, sustav za zaštitu od krađe, samo su neka od svojstava koja ga čine vrhunskim proizvodom za Vaš mobilni uređaj.)

Kako su serveri ranjivi na razne prijetnje, ESET nudi širok i rastući raspon rješenja za sigurnost mail servera, file servera, gateway uređaja, dell storage servera.

Više o virusima pročitajte na našem blogu - Virus - malware - spyware - razlike i specifičnosti zaraza računala

Za slanje ponude ili dodatne informacije kontaktirajte nas i naše stučno osoblje ubrzo će Vam se javiti!

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE