Naše priče

Disaster recovery

Ukoliko imate iznimno bitne sustave od kojih se traži da su dostupni 0-24 sata, bez obzira na greške ili probleme ili da ih je moguće što prije povratiti u neko od prethodnih stabilnih stanja, to ćemo vam i osigurati.

Disaster recovery je skup procedura i planova koji se poduzimaju kako bi se osigurao normalan tijek aktivnosti nakon nepredvidivih događaja koji mogu biti uzrokovani prirodnom katastrofom, ljudskom greškom ili čistim slučajem.

Unatoč savršenoj opremi, vrhunskoj konfiguraciji i pažnji kako bi se izbjegli neželjeni događaji, ne može se utjecati na greške ili probleme sa opremom. Kako bi se smanjila šteta i što ranije nastavilo sa normalnim tijekom poslovanja takve događaje potrebno je unaprijed planirati i pripremiti se na njihovo pojavljivanje.

U tu svrhu možemo Vam  ponuditi savjetovanje, izvedbu i izradu dokumentacije kako bi osigurali Vaš Disaster recovery plan. Disaster recovery plan će Vam osigurati da imate pripremljene korake koje treba poduzeti u slučaju nezgode kako bi zaštitili Vašu IT infrastrukturu i vratili je natrag u funkciju. Plan obuhvaća povrat podataka, aplikacija i kompletnih sustava kako bi se osigurao kontinuitet poslovanja.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE