Naše priče

ESET Endpoint Antivirus / Security (NOD32)

Pomoću NOD32 rješenja moguće je ukloniti sve vrste internetskih prijetnji i osigurati neometan svakodnevni rad. Skeniranje temeljeno na eset cloud tehnologiji pruža viši stupanj zaštite, ubrzavajući skeniranje i osiguravajući da vaš sustav radi najbolje što može.

NOD 32 nudi proaktivnu zaštitu protiv svih online i offline prijetnji, sprječava lažne web stranice u pokušaju krađe osjetljivih informacija kao što su korisnička imena, lozinke, bankovni podaci ili pojedinosti o kreditnim karticama te sprječava neovlašteno umnažanje vaših privatnih podataka na nepoznate CD-ove, USB-ove i druge izmjenjive medije.

Ostavljajući više resursa programima koje koristite svakodnevno, ESET vam omogućuje da se igrate i radite bez usporavanja. Ostanite duže aktivni s načinom rada za čuvanje baterije i uživajte u igranju bez ometajućih skočnih prozora. Na vrhunske performanse utječu sljedeće značajke:

Optimalno opterećenje sustava što održava visoku učinkovitost  i produžuje životni vijek hardvera. NOD 32 “štedi” internetsku propusnost zahvaljujući krajnje malim aktualizacijskim paketima.
Način rada za igranje omogućuje automatsko prebacivanje u tihi način rada uvijek kad je aplikacija prikazana cijelim zaslonom, što čuva resurse za igranje, video ili prezentacije.
Podrška za prijenosna računala održava resurse računala kako biste bez vanjskog napajanja mogli duže ostati online te odgađa sve nebitne pop-up prozore, nadogradnje i sistemski zahtjevne aktivnosti.
ESET za kućne korisnike i male urede

Kad je riječ o zaštiti kućne mreže ili računala, veliki broj korisnika odabrao je ESET, a evo i zašto:

Učinkovitost: ESET sigurnosno rješenje je najučinkovitija proaktivna zaštita računala koja se danas može kupiti za borbu protiv iznimno velikog i stalno rastućeg broja internetskih prijetnji. U neovisnom testiranju koje je proveo AV-Comparatives, ESET je imenovan "Najbržim antivirusom" te "Antivirusom s najboljim svojstvima" za 2008. godinu.
Brzina: ESET koristi vrlo malo resursa, zbog čega ne opterećuje rad sustava.
Jednostavnost korištenja: Kompaktno i intuitivno sučelje i besplatna korisnička podrška omogućuje vam neometano korištenje programa.
Za kućne i male korisnike ESET nudi dva proizvoda: ESET Smart Security i ESET NOD32 Antivirus.

ESET Smart Security 6 je sveobuhvatno sigurnosno rješenje protiv računalnih prijetnji, nudi istu zaštitu protiv zlonamjernog koda kao i ESET NOD32 Antivirus, uz osobni Firewall i antispam te Anti-Theft zaštitu i roditeljsku zaštitu.
ESET NOD32® Antivirus 6 proaktivno detektira i eliminira viruse, trojance, crve, adware, spyware, phishing prijevare, rootkite u većem broju nego bilo koje drugo dostupno rješenje na tržištu i idealan je antivirus za Windows XP, Windows Vistu, Windows 7 i Windows 8.

ESET za igranje i PC gaming

Gameri su oduvijek bili vrlo podložni inficiranju računala zlonamjernim kodom zbog svojih dugotrajnih internetskih aktivnosti i korištenja peer-to-peer mreža. Ali danas, kada ste posebno izloženi phishing napadima i krađama podataka, zaštitu trebate više nego ikada prije. Budući da ste vrijeme potrošili na namještanje igraćih konzola za vrhunsku izvedbu, ne biste trebali žrtvovati brzinu zbog zaštite. Nabavite ESET Smart Security ili ESET NOD32 Antivirus za najbolje rezultate.
ESET nudi antivirusna rješenja koja čvrsto podupiru tri najvažnije potrebe gamera: brzinu, učinkovitost i točnost. Uz ESET Smart Security i ESET NOD32 Antivirus možete svoj antivirusni softver optimizirati za najzahtjevnije igre jer:

Eliminira pop-up poruke
Pojednostavljuje skeniranje datoteka
Aktualizacija se odvija samo u neaktivnim satima (kada gameri ne igraju).
Zaštita za pametne telefone (smartphone) i tabletna računala

Mobilni uređaji više ne služe samo za telefoniranje. Oni su savršeni komunikacijski uređaji integrirani u naš svakodnevni život. 
Profesionalni cyber-kriminalci, koji su zbog financijske koristi do sada napadali kućna i poslovna računala, vide mobilne uređaje kao novu priliku, a s time se slažu i mnogi analitičari.
S toliko privatnih informacija na vašem dlanu, ne zaslužuje li vaš mobilni uređaj istu sveobuhvatnu i proaktivnu zaštitu kakvu imaju vaša kućna i poslovna računala?
ESET je iz tog razloga dizajnirao rješenje ESET Mobile Security koji štiti sve podatke na vašem pametnom telefonu ili tabletnom računalu. Kombinirajući robusnu detekciju tehnologije skeniranja s naprednom antispam funkcijom i sustavom za zaštitu od krađe, trajno će vas zaštititi dok ste u pokretu.
Poboljšana zaštita od prijetnji (Threat Protection), antispam zaštita, sustav za zaštitu od krađe i druge sigurnosne značajke dostupne su za Android OS, Windows Mobile i Symbian pametne telefone (smartphone). Vaš će uređaj zaštititi prilikom pristupa ili pohrane bilo kojeg sadržaja.

ESET Mobile Security grafičko sučelje 

Grafički izgled "skrojen" je po mjeri kako bi upotpunio korisničko iskustvo, sa sučeljem koje vam omogućuje potpuni nadzor nad sigurnošću vašeg pametnog telefona.Dizajniran posebno za mobilne operativne sustave, ESET Mobile Security radi “glatko” u pozadini, štiteći vašu komunikaciju i sve podatke kojima je vaš uređaj pristupio ili ih pohranio - bez usporavanja.

Zaštita korporacijskih tvrtki
 
Korporacijske mreže trebaju proaktivnu zaštitu koja se može jednostavno implementirati, nadzirati i aktualizirati s bilo kojeg mjesta na svijetu. Ta zaštita mora što manje utjecati na performanse sustava i trošiti što manje resursa. ESET-ova poslovna rješenja dobro se uklapaju u računicu i spoj su najobuhvatnije zaštite u branši s daleko najbržim skeniranjem i minimalnom potrošnjom sistemskih resursa.
 
I sve se to odvija kroz ESET Remote Administrator koji omogućuje jednostavno uvođenje i nadgledanje te upravljanje mrežnom zaštitom, čak i na mrežama od nekoliko stotina tisuća korisnika. Ovaj alat za centralnu administraciju instalira se u samo par minuta, za jednog korisnika ili samo nekoliko sati, ako se radi o velikim mrežama.
 
Poslovne verzije ESET-ovih rješenja osiguravaju proaktivnu, preciznu, laganu i brzu zaštitu vaše organizacije, a ta rješenja su:

ESET Endpoint Antivirus
ESET Endpoint  Security
ESET Mail Security  za Microsoft Exchange Server
ESET File Security
ESET Mail Security za Linux Servere.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE