Naše priče

Fax i Scan rješenje

Fax i scan rješenja drastično smanjuju troškove printanja, ali i zauzeće radnog prostora u uredu koji je uvijek zatrpan nepotrebnim papirima. Implementiranjem fax i scan usluge sve faksirane dokumente možete pohraniti u digitalnom obliku što omogućuje daljnju jednostavnu reprodukciju te lakše pretraživanje faksiranih dokumenata.

Ovisno o vašoj postojećoj mrežnoj infrastrukturi, novcu kojeg želite potrošiti i poslovnim zahtjevima, u mogućnosti smo vam ponuditi dva Fax i Scan rješenja. 

Windows Fax i Scan rješenje je potpuno besplatno i dolazi zajedno u paketu s windows operativnim sustavom. Dovoljno je samo u vaše računalo ugraditi fax modem ili računalo spojiti  na fax server da bi mogli slati i primati dokumente te ih spremati u digitalnom obliku.

Drugo rješenje koje implementiramo je GFI FaxMaker koji se plaća u ovisnosti o broju korisnika i ugrađenim funkcionalnostima (broj telefonskih linija, OCR alat...). GFI FaxMaker je profesionalno rješenje koje omogućuje korisnicima brzo i jednostavno slanje, primanje i upravljanje faksiranim dokumentima. Ključne karakteristike koje mogu unaprijediti vaše poslovanje:

slanje i primanje fakseva preko online fax servisa eliminira  potrebu za skupim fax hardwerom

email-to-fax i fax-to-email implementacija za Microsoft Office 365 Exchange ili Gmail korisnike

implementacija na vašu postojeću IP infrastrukturu 

integracija s velikim brojem multifunkcijskih fax uređaja

implementacija OCR tehnologije koja omogućuje pretvorbu faksiranih dokumenata u tekstualne

dokumente uz mogućnost pretraživanja

usmjeravanje dolaznih faxeva do mailbox-a određenih korisnika.

IDE3 tim ima iskustvo implementiranja Fax i Scan rješenja te smo spremni saslušati sve vaše zahtjeve i ponuditi vam najoptimalnije rješenje za unapređenje vašeg poslovanja.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE