Naše priče

Implementacija sigurnosnih rješenja

Ukoliko smatrate da je vaše računalo zaraženo nekom vrstom virusa ili primjećujete promjenu u radu računala, obratite nam se kako bi naši stručnjaci brzo otkrili i očistili vaše računalo od zaraze bez potrebe za reinstalacijom cjelokupnog operativnog sustava.

Na području antivirusnih rješenja naši stručnjaci u mogućnosti su Vam ponuditi stalnu i efikasnu zaštitu od svih vrsta zaraze (virusi, spyware, malware).

Kao zastupnici NOD32 antivirusnog rješenja u mogućnosti smo Vam ponuditi najmoderniju i najefikasniju zaštitu protiv virusa, crva, spywarea, trojanaca, rootkita i drugih malicioznih objekata. Proizvodi ESET su zasnovani na najmodernijoj ThreatSense tehnologiji i nude visoku razinu zaštite protiv malicioznog softvera za poslovne i privatne korisnike.

Možemo Vam ponuditi:

ESET Smart Security (Najcjelovitije rješenje za kućne korisnike. Utemeljen na programu ESET NOD32 Antivirus, štiti od virusa, crva, spywarea, trojanaca, rootkita i drugih malicioznih objekata. Također blokira i spam poruke te uključuje osobni firewall i Roditeljsku zaštitu. Štedi resurse i ubrzava rad računala.)

 ESET NOD 32 Antivirus (Najbolja obrana od virusa, trojanaca i drugih oblika zlonamjernog softvera, vrhunski je izbor za IT profesionalce. Pokretan tehnologijom ThreatSense.)

ESET Endpoint Security (Idealno sigurnosno rješenje za poduzeća koja imaju od 5 do 100,000+ radnih stanica. Osim svih značajki i mogućnosti koje nudi Home Edition, ESET Endpoint Security Business Edition V5 uključuje i daljinsko administriranje te mogućnost postavljanja aktualizacijskog mirror servera na lokalnoj mreži kako bi se lakše nadzirala aktualizacija i upravljalo zaštitom radnih stanica.)

ESET Endpoint Antivirus (proaktivna poduzeća trebaju proaktivno antivirusno rješenje. Zaštitite svaku radnu stanicu u vašoj tvrtki od virusa, spywarea, zlonamjernih programa i svih prijetnji s Interneta.)

ESET Mobile Security (štiti sve na Vašem pametnom telefonu ili tablet računalu, sada je dostupan i za mobilne uređaje pogonjene Android–om. Kombinira robusnu detekciju naše tehnologije skeniranja s naprednom antispam funkcijom i sustavom za zaštitu od krađe kako bi Vas trajno zaštitili dok ste u pokretu. Zaštita od prijetnji, SMS/MMS antispam, blokiranje neželjenih poziva, sustav za zaštitu od krađe, samo su neka od svojstava koja ga čine vrhunskim proizvodom za Vaš mobilni uređaj.)

Kako su serveri ranjivi na razne prijetnje, ESET nudi širok i rastući raspon rješenja za sigurnost mail servera, file servera, gateway uređaja, dell storage servera.

Više o virusima pročitajte na našem blogu - Virus - malware - spyware - razlike i specifičnosti zaraza računala

Za slanje ponude ili dodatne informacije kontaktirajte nas i naše stručno osoblje ubrzo će Vam se javiti!

Kako bi zaštitili vas i vašu djelatnost nudimo vam uslugu testiranja I ocjenu sigurnosti vašeg IT sustava te izradu sigurnosne politike tvrtke. Nudimo širok izbor sigurnosnih rješenja za vaš poslovni sustav kako bi vaše poslovanje bilo što sigurnije i konzistentnije.

U današnjem svijetu gotovo je nemoguće zamisliti tvrtku koja u svom svakodnevnom poslovanju ne koristi internet ili neku uslugu preko interneta. Sve informacije koje tvrtke svakodnevno prikupljaju i razmjenjuju, do krajnjih odredišta dolaze preko neke mrežne infrastrukture.

Iz te činjenice jednostavno je izvući zaključak kako je vrlo bitno zaštiti mrežnu infrastrukturu kako ne bi došlo do neželjenih posljedica kao što je krađa poslovne tajne, podataka, identiteta, osobnih informacija i ostalog.

Savjetujemo Vas pri odabiru softvera ili hardvera koji Vas štiti od računalnih virusa, neželjene elektronske pošte i ostalog malicioznog softvera.

Implementacijom firewalla osiguravamo pristup Vašem IT sustavu štiteći Vaše poslovanje od neželjenog pristupa s Interneta.

Kako bi Vas zaštitili od prijetnji koje dolaze unutar same tvrtke nudimo nadzor mrežnog prometa i pristupa osjetljivim resursima, te podešavanje sigurnosna pravila za pristup dijeljenim podacima unutar tvrtke (fileshare). 

Sigurnosni sustav kreiramo prema Vašim mogućnostima i potrebama.

Administriramo, nadograđujemo i pratimo sigurnosne aspekte Vašeg IT sustava kako bi pravovremeno mogli reagirati na potencijalne rizike te kako bi sigurnost Vaših informacija i podataka bila na najvišoj razini. Sa svim klijentima potpisujemo Ugovor o tajnosti podataka koji Vam jamči sigurnost podataka sa naše strane.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE