Naše priče

Informatička podrška za tvrtke i obrte

Trebate pouzdanu tvrtku koja će vam smanjiti troškove, ubrzati i odraditi IT procese i preuzeti sve komplicirane „hi-tech“ stvari na sebe, ostavljajući vas da se bezbrižno usredotočite i vodite svoje poslovanje?

Korištenje usluga IDE3 IT Podrške je kao da imate vlastiti profesionalni informatički odjel, spreman da Vam pomogne u bilo koje doba, kada god Vam zatreba, a bez dodatnih troškova koji bi bili nužni za održavanje, edukaciju i daljnje razvijanje tog odjela.

Što možemo učiniti za vas?

Specijalizirani smo u pružanju vrhunske informatičke podrške malim i srednje velikim poduzećima, rješavajući Vas briga vezanih uz računala i svega što s njima komunicira te se na njima pokreće ili povezuje.

Ukratko, IDE3 IT Podrška nudi potpuno novu vrstu računalne usluge za manja i srednja poduzeća sa podrškom na svim razinama i rješenjem bilo kakvog informatičkog zahtjeva ili problema.

Za više informacija o našim uslugama i rješenjima pogledajte detalje o IT Usluge na našim Internet stranicama.

Naša IT podrška između ostalog uključuje:

- Hardver i softver - nudimo široku paletu znanja i usluga za sva područja vezana uz računala. Kad god imate problema vezanih uz hardver ili softver, IDE3 IT Podrška pronalazi uzrok i rješenje Vašeg problema.

- Motrenje i upravljanje / proaktivno održavanje - koristeći sofisticiranu tehnologiju proaktivno pratimo i upravljamo sa svakim dijelom ICT infrastrukture koji nam je povjeren. U većini slučajeva uočavamo moguće pojavljivanje problema te ga rješavamo čak i prije nego nas kontaktirate,štedeći Vam tako novac i vrijeme. Obavljamo redovite preglede i održavamo Vaša računala i kada rade ispravno, djelujući preventivno kako ne bi imali budućih problema u radu. Držimo se mota: „Bolje spriječiti nego liječiti“.

- Hitan pristup sa udaljenog mjesta (REMOTE) - više od 80% problema rješavamo spajanjem putem Interneta na Vaše računalo iz našeg ureda -nudeći Vam brzu i efikasnu uslugu koja je 100% sigurna. To znači da većinu problema rješavamo odmah i tako naše vrijeme dolaska pretvaramo u vrijeme rješavanja Vašeg problema.

- On-site podrška po dolasku - ukoliko Vi to zahtijevate ili problem nije moguće riješiti pristupom putem Interneta, dolazimo na Vašu lokaciju unutar par sati od poziva.

- Bez pozivnog centra i čekanja - uvijek imate direktan pristup direktoru ili bilo kojem od naših tehničara ili sistem inženjera koji znaju kako riješiti Vaš problem – brzo i efikasno!

Sa svim klijentima potpisujemo Ugovor o tajnosti i zaštiti podataka.

Maksimalno se prilagođavamo i slušamo zahtjeve klijenta te prema tome pokušavamo realizirati najbolje rješenje.

Kontaktirajte nas kako biste se pribilježili za našu uslugu podrške ili kako bismo razmotrili potrebe za Vašu računalnu podršku.

I to nije sve!

Neprestano učimo i implementiramo nove usluge i tehnologije kako bismo unaprijedili našu uslugu i Vama osigurali još kvalitetniju računalnu podršku.

Javite nam se već danas i više nikada ne budite bespomoćni kada su u pitanju računalni problemi!

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE