Naše priče

Projektiranje, postavljanje i konfiguracija mreža

Izrađujemo kvalitetna mrežna rješenja uporabom suvremenih tehnologija kako bismo unaprijedili i olakšali vaše poslovanje.

Radimo kabliranje mrežne infrastrukture kojom povezujemo Vaša računala, printere, servere i pristupne točke (za bežični pristup) u lokalni mrežni sustav (LAN). Vaš lokalni mrežni sustav povezujemo na internet preko firewalla ili proxy servera kako biste bili sigurni od nedozvoljenog pristupa.

Postavljamo i podešavamo Vašu pristupnu točku za bežični pristup lokalnoj mreži (WLAN) i Internetu sa razinom sigurnosti koju želite.

U skladu sa Vašim željama i potrebama u mogućnosti smo proširiti dostupnost wireless signala dodatnim usmjerenim antenama i optimizacijom jačine signala.

U slučaju da svoje poslovanje vodite na par odvojenih lokacija, pomoću VPN (Virtual Private Network) tehnologije povezujemo geografski odvojene lokacije koje imaju pristup Internetu u jedan koherentni i sigurni mrežni sustav. Na taj način omogućavamo Vam brzu i sigurnu izmjenu podataka sa udaljenim uredima i siguran pristup Vašim podacima u tvrtci od bilo gdje na svijetu.

Preporučamo i radimo uglavnom sa CISCO i Linksys opremom.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE