Naše priče

Serveri i virtualizacija

Naš certificirani tim stručnjaka u mogućnosti je pružiti vam kompletnu podršku kroz cijeli životni ciklus vaših servera. Izbor fizičkih platformi na kojima će se pokretati serverski sustavi, instalaciju i konfiguraciju te kasnije proaktivno održavanje servera prepustite nama.

Serveri su temelj svakog IT sustava. Primanje i slanje email poruka, domenski servisi, sigurnosne postavke, baze podataka, dijeljenje podataka i printera, korištenje različitih aplikacija, samo su neke od aktivnosti i usluga za koje je nužno imati dobro konfiguriranu i održavanu serversku arhitekturu.

Promatranje sustava iz minute u minutu, zakazano održavanje, povremeno održavanje, sigurnosne provjere, proaktivna podrška i redovno instaliranje nadogradnji i zakrpa samo su neke od aktivnosti kojima naši IT stručnjaci čine Vašu serversku infrastrukturu otpornom i sigurnom.

Tijekom dugogodišnjeg stečenog iskustva, naš tim stekao je znanja i vještine koje su potrebne za kvalitetno održavanje i instalaciju Windows Server, MS Exchange, Sharepoint i Database serverskih sustava i pripadajućih servisa (Active Directory, DHCP, DNS, GFI FAX Server, MySql, MSSql, Print Server itd.).

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE