Naše priče

Sistem integracija - Sistem integrator

Prema zahtjevima i potrebama vaše tvrtke - kao vaš sistem integrator predlažemo kompletno IT rješenje kako da vaša tvrtka funkcionira kao zaokružena i povezana cjelina.

U većini slučajeva informacijski sustavi sastoje se od više različitih infrastrukturnih i aplikativnih rješenja.

Kako bi iz svih tih različitih sustava dobili povratno maksimalnu korist potrebno ih je integrirati u jednu funkcionalnu cjelinu na takav način da ona efikasno zadovoljava potrebe Vašeg poslovanja. Kako bismo to ostvarili pružamo Vam uslugu potpune brige i održavanja složenih integriranih sustava.

Tehnologija mora slijediti Vaš posao i podržavati Vas u svakom trenutku. Kako bi radili maksimalno dobro, Vaš sustav mora biti savršeno konfiguriran i sinkroniziran da prati Vaše svakodnevne poslovne procese i potrebe. 

Današnji ICT sustav se sastoji od različitih dijelova hardvera i softvera - serveri, radne stanice, mobiteli, printeri, mrežna oprema i ostala oprema koji rade svaki svoj dio posla. Mi znamo kako ih spojiti i kombinirati te Vama omogućiti konfiguraciju cijelog sustava na način da u stopu prati Vaše zahtjeve, da nemate više "praznog hoda" i da svaki dio tehnike radi točno ono što je njegov zadatak.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE