Naše priče

Smještaj i konfiguracija e-mail servisa

Prema vašoj želji i potrebi nudimo vam uslugu e-mail hostinga. Vaš sustav za slanje i primanje e-mailova postavljamo na našim serverima, a arhivu vaših prijašnjih e-mail poruka sigurno pohranjujemo prema najnovijim sigurnosnim standardima, sve prema vašim potrebama.

Mogućnost slanja i primanja e-mail poruka je u današnje vrijeme iznimno važna. E-mail nam omogućava brzu i jednostavnu komunikaciju sa našim prijateljima, rodbinom, poslovnim partnerima i suradnicima.

Naši certificirani stručnjaci će se pobrinuti kako bi Vaš sustav bio pravilno podešen, siguran i u potpunosti zadovoljavao Vaše potrebe bez obzira od kuda pristupate e-mailu - da li sa mobitela, tableta, računala na poslu ili na javnom mjestu.

Ukoliko već posjedujete vlastiti e-mail sustav i želite se osigurati od spam poruka, nudimo Vam GFI  MAX MailProtection i GFI MailEssentials, učinkovitu antispam / antivirus zaštitu.

GFI Max MailProtection pruža fleksibilnu i pouzdanu antivirusnu i anti-spam zaštitu za pružatelje internet usluga i tvrtke koje se bave IT podrškom. Kompatibilan je sa bilo kojom e-mail infrastrukturom i posjeduje vrlo učinkovite mehanizme za filtriranje spama i virusa prije nego što stignu do Vaše mreže.

Koristeći GFI MAX MailProtection dobivate:

  • Mogućnost slanja i primanja e-mail poruka čak i kada je vaša infrastruktura nedostupna
  • Sigurnost i pouzdanost koja proizlazi iz korištenja nekoliko različitih operativnih sustava i data centara za Vaše e-mail usluge
  • Jednostavan izračun troška sa licenciranjem prema broju korisnika

GFI MailEssentials je efikasno sigurnosno i anti-spam rješenje za Exchange i ostale servere. Štiti Vašu infrastrukturu od spama, phishing prijevara i virusa koristeći nekoliko sigurnosnih razina i do pet antivirusnih instanci.

Neke od mogućnosti GFI Mail Essentials softvera uključuju:

  •     E-mail monitoring i reporting
  •     Zaštita od trojana i skripti
  •     Korištenje whitelisti / blacklisti
  •     Pretragu mailova u karanteni
  •     Podršku za virtualizaciju

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE