Naše priče

Što znači IT podrška (informatička podrška) i što spada u održavanje IT sustava?

IT podrška podrazumijeva izvršavanje svih informatičkih aktivnosti vezanih uz poslovanje nekog poslovnog subjekta ili privatnog korisnika.

IT podrška vas oslobađa svih briga vezanih uz računala i svega što s njima komunicira te se na njima pokreće i povezuje. Omogućuje vam veću koncentriranost na obavljanje primarnih zadataka vašeg poslovanja koristeći pritom napredne moderne tehnologije bez potrebe da ih razumijete i znate išta o njima. Vaša jedina želja je da sve savršeno funkcionira u službi vaše djelatnosti, a zadaća IT podrške je da se sve to omogući.

Koji poslovi uključuju IT podršku

IDE3 tim se sastoji od visoko specijaliziranih informatičkih stručnjaka koji posjeduju priznate industrijske certifikate i dugogodišnje iskustvo. Opis poslova kojim se bavimo je dosta raznolik i pokriva sve dijelove informatičke podrške koju jedan korisnik može zatražiti. Naša IT podrška uključuje sljedeće poslove:

Hardver i softver - nudimo usluge savjetovanja, implementacije i održavanja hardverskih i softverskih komponenti (računala, računalne mreže, serveri, mrežna oprema, sigurnosna rješenja...)

Nadzor IT infrastrukture/proaktivno održavanje - koristeći sofisticiranu tehnologiju proaktivno pratimo i upravljamo sa svakim dijelom ICT infrastrukture koji nam je povjeren. U većini slučajeva uočavamo moguće pojavljivanje problema te ga rješavamo čak i prije nego nas kontaktirate, štedeći vam tako novac i vrijeme. Obavljamo redovite preglede i održavamo Vaša računala i kada rade ispravno, djelujući preventivno kako ne bi imali budućih problema u radu.

Zaštita ureda i lokacija/zaštita podataka: Sigurnosnim kopijama Vaših podataka i programa ili cijelog sustava za Vaše poslovanje omogućavamo njihov lakši povrat u slučaju neželjenih situacija. Implementacijom firewalla i antivirusnih rješenja štitimo vaše urede i lokacije od računalnih virusa, neželjene elektronske pošte i ostalog malicioznog softvera.

On-line rješenja: Izrada web stranica na vaše prijedloge i zahtjeve uz stručnu analizu i savjete IDE3 tima je jedna od niza naših usluga. Nakon izrade web stranice nudimo vam uslugu smještaja i održavanja stranice uz posebne pogodnosti. Svakodnevno pratimo razvoj novih cloud usluga i proučavamo njihove prednosti i nedostatke kako bi klijentima mogli pružiti najbolje rješenje.

Pametna rješenja: Sami osmislite smjer u kojem će se Vaš posao razvijati, a mi ćemo Vam ponuditi najbolje moguće rješenje.

Neka od naših rješenja:

  • print management
  • ERP poslovni sustav
  • CRM sustav
  • Fax i print sustav


Kome je potrebna IT podrška

- Vaše poslovanje nema dodirnih točaka s informatikom ali želite koristiti informatičke tehnologije kako bi unaprijedili poslovanje  ne zamarajući se pritom kako to sve skupa implementirati i osposobiti za rad ?! Ako ste se prepoznali u prethodnoj rečenici onda je vašem poslovanju potrebna IT podrška kako bi se maksimalno koncentrirali na vaše primarno poslovanje a sve informatičke aktivnosti prepustili IT profesionalcima.

- Zapošljavanje vlastitih informatičara i izdvajanje novca i vremena za njihovu edukaciju i plaću je u većini slučajeva skuplja varijanta s lošijim poslovnim ishodom. Odredite svoje prioritete, postavite zahtjeve i dozvolite IDE3 timu da vam predloži i implementira najbolje rješenje za vas. Informatika je naš posao i strast, spojivši istodobno ugodno s korisnim.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE