Naše priče

Zaštita mreža ili ureda i lokacija

Kako bi zaštitili vas i vašu djelatnost nudimo vam uslugu testiranja i ocjenu sigurnosti vašeg IT sustava te izradu sigurnosne politike tvrtke. Nudimo širok izbor sigurnosnih rješenja za vaš poslovni sustav kako bi vaše poslovanje bilo što sigurnije i konzistentnije.

U današnjem svijetu gotovo je nemoguće zamisliti tvrtku koja u svom svakodnevnom poslovanju ne koristi internet ili neku uslugu preko interneta. Sve informacije koje tvrtke svakodnevno prikupljaju i razmjenjuju, do krajnjih odredišta dolaze preko neke mrežne infrastrukture.

Iz te činjenice jednostavno je izvući zaključak kako je vrlo bitno zaštiti mrežnu infrastrukturu kako ne bi došlo do neželjenih posljedica kao što je krađa poslovne tajne, podataka, identiteta, osobnih informacija i ostalog.

Savjetujemo Vas pri odabiru softvera ili hardvera koji Vas štiti od računalnih virusa, neželjene elektronske pošte i ostalog malicioznog softvera.

Implementacijom firewalla osiguravamo pristup Vašem IT sustavu štiteći Vaše poslovanje od neželjenog pristupa s Interneta.

Kako bi Vas zaštitili od prijetnji koje dolaze unutar same tvrtke nudimo nadzor mrežnog prometa i pristupa osjetljivim resursima, te podešavanje sigurnosna pravila za pristup dijeljenim podacima unutar tvrtke (fileshare). 

Sigurnosni sustav kreiramo prema Vašim mogućnostima i potrebama.

Administriramo, nadograđujemo i pratimo sigurnosne aspekte Vašeg IT sustava kako bi pravovremeno mogli reagirati na potencijalne rizike te kako bi sigurnost Vaših informacija i podataka bila na najvišoj razini. Sa svim klijentima potpisujemo Ugovor o tajnosti podataka koji Vam jamči sigurnost podataka sa naše strane.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE