Naše priče

Postani dio tima

IDE3 tim čine kolege i kolegice širokog znanja i dugogodišnjeg iskustva u različitim područjima. Svatko od nas drugačiji je i posebno vrijedan član naše tvrtke. Očituju nas mnoge vrijednosti ali najviše cijenimo prijateljski pristup. Potičemo timski duh i rad te međusobno poštivanje i uvažavanje.

Zajedničkim snagama i međusobnim pomaganjem stvaramo uspješnu tvrtku. Svakodnevno rastemo, širimo naše poslovanje i naš tim. 

Naše vrijednosti:

Briga za korisnika  - Cjelokupni rad i funkcioniranje tvrtke temelji se na ispunjavanju zahtjeva korisnika. Prioritet svakog zaposlenika je razumijevanje potreba korisnika i pronalazak rješenja koji će zadovoljiti navedene zahtjeve.

Stručnost - Veliki broj najprestižnijih certifikata, iskustvo i svakodnevno usavršavanje  naših zaposlenika omogućuju nam veliku brzinu rješavanja najrazličitijih problema. 

Pouzdanost i odgovornost - U IDE3 veliku pažnju posvećujemo poštivanju postignutih dogovora i prethodno definiranom vremenu izvršavanja. Svaki obavljeni posao se detaljno testira kako bismo bili uvjereni da je dobro odrađen.

Prijateljski pristup - U IDE3 potičemo timski duh uz međusobno poštivanje i uvažavanje. Mnoge probleme rješavamo timski uz uvažavanje mišljenja korisnika te na taj način stvaramo uspješnu tvrtku. Našim korisnicima uvijek savjetujemo „best buy“ rješenja i u situacijama kada to nije najpovoljnije za nas.

Zanimljivosti o IDE3:

Najučestalije prijevozno sredstvo do posla: Bicikl i  Romobil 

Najbolja uredska zabava: Stolni nogomet

Najbolja proljetna aktivnost: Roštilj i druženje

Karakter tima : Sportski - penjemo se na Sljeme, sudjelujemo u utrkama 

Najčešći horoskopski znak: Rak (5) i Vodenjak (4)

Ako Vam se sviđa kako i što radimo te se želite pridružiti našoj veseloj ekipi, napravite prvi korak i javite nam se sa životopisom i motivacijskim pismom na info@ide3.hr.

Pogledajte još iz kategorije IT priče

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE