Zanimljivi projekti i partneri s vizijom naši su glavni pokretači

O nama

Tim smo mladih profesionalaca specijaliziranih za širok spektar IT usluga. Profesionalnost, kontinuirano usavršavanje, briga za klijente i prijateljski pristup naše su glavne odlike.
Želite li voditi svoje poslovanje kroz stabilne i moderne IT sustave, digitalizirati svoje poslovne procese, transformirati se u tehnološki najmodernije radno okruženje - tu smo za vas!

IDE3 infografika

IDE3 TIM

IDE3 tim čine IT stručnjaci i inženjeri s dugogodišnjim iskustvom i širokom paletom znanja o tehnologijama koje osiguravaju kvalitetno poslovanje. Naše proaktivno djelovanje kao i brzo i učinkovito rješavanje zahtjeva naših klijenata jedan su od temelja uspješnih suradnji.

Postani dio tima
our-team.png
thumbnail (1).jpg
thumbnai22l.jpg

Donacija računala i opreme

Nagrada za utjecaj na zajednicu na GreenPrix festivalu
Zahvala od vila
Zahvala od pčelica
Nagrada za utjecaj na zajednicu na GreenPrix festivalu
Zahvala od vila
Zahvala od pčelica

Kao spoj dugogodišnjeg poslovnog iskustva i želje za pomaganjem onima kojima to treba nastali su 'Kompići'. 'Kompići' je trajna humanitarna akcija doniranja računala i IT opreme. Pokrenuta je iz dva glavna razloga - kako bi pomogli, prvenstveno, djeci, ali i kako bi očuvali naš planet i prirodu koja nas okružuje. Iza sebe imamo već puno uspješno odrađenih donacija i ne namjeravamo stati! Posebno smo sretni jer su naši Kompići osvojili i Green Prix nagradu kao najbolji Zeleni projekt utjecaja na zajednicu. Pridružite nam se i vi! Jer nema ljepšeg od pomaganja djeci i potrebitima!

KOMPIĆI

Reference


Klijenti o nama

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE