Zanimljivi projekti i partneri s vizijom naši su glavni pokretači

O nama

Tim smo mladih profesionalaca specijaliziranih za širok spektar IT usluga. Profesionalnost, kontinuirano usavršavanje, briga za klijente i prijateljski pristup naše su glavne odlike.
Želite li voditi svoje poslovanje kroz stabilne i moderne IT sustave, digitalizirati svoje poslovne procese, transformirati se u tehnološki najmodernije radno okruženje - tu smo za vas!

IDE3 infografika

IDE3 TIM

IDE3 tim čine IT stručnjaci i inženjeri s dugogodišnjim iskustvom i širokom paletom znanja o tehnologijama koje osiguravaju kvalitetno poslovanje. Naše proaktivno djelovanje kao i brzo i učinkovito rješavanje zahtjeva naših klijenata jedan su od temelja uspješnih suradnji.

Postani dio tima
our-team.png
thumbnail (1).jpg
thumbnai22l.jpg

Donacija računala i opreme

Zahvalnica od doma Ksavera
Zahvala od vila
Zahvala od pčelica
Zahvalnica od doma Ksavera
Zahvala od vila
Zahvala od pčelica

Kao spoj dugogodišnjeg poslovnog iskustva i želje za pomaganjem onima kojima to treba nastali su 'Kompići'. 'Kompići' je trajna humanitarna akcija doniranja računala i IT opreme. Pokrenuta je iz dva glavna razloga - kako bi pomogli, prvenstveno, djeci, ali i kako bi očuvali naš planet i prirodu koja nas okružuje. Iza sebe imamo već puno uspješno odrađenih donacija i ne namjeravamo stati! Pridružite nam se i vi! Jer nema ljepšeg od pomaganja djeci i potrebitima!

KOMPIĆI

Reference


Klijenti o nama

Naša obitelj

Realizirajte svoje ideje

JAVITE NAM SE